Informasjon fra vår samarbeidspartner

Hva er et godt og ansvarlig spareprodukt?

Skrevet 17 desember 2010, klokken 10:57   | KLP  |

blog_image

VG nett referer i dag til Dagsavisens artikkel om nordmenns bevissthet om etikk i forhold til spare- og pensjonsprodukter. Ifølge artikkelene sier hver fjerde nordmann at det ikke har noen betydning om pensjons- og sparepengene investeres på en etisk og ansvarlig måte. 

Vi synes det er bra at 3 av 4 nordmenn mener det er viktig å ta etiske og ansvarlige hensyn når pensjons- og spareproduktene skal investeres.

Vi ønsker selvsagt mer bevisste sparere i forhold til etikk og samfunnsansvar, men også i forhold til kostnader, risiko og avkastning. Det hjelper lite med det mest etiske produktet dersom det ikke skaper avkastning – da er det bedre å ha pengene i banken.    

Et godt pensjons- og spareprodukt har en tydelig og langsiktig investeringsstrategi, meget lavt kostnadsnivå, samt en klar og åpen etisk profil.

Hilsen Jeanett Bergan, leder for ansvarlige investeringer i KLP

Vurder, kommenter
og del innlegget!

(Ingen vurderinger enda)


comments

0 kommentarer

0 Liker 0 Liker ikke
Anmeld innlegget

Webinar – Selskapspresentasjon med Link Mobility Group

CEO Arild Hustad presenterer IT-selskapet Link Mobility Group (LINK), tirsdag 25. oktober klokken 13.00. LINK har en børsverdi på 2 milliarder og har dette året steget 264 % på Oslo Børs. Følger du webinaret live kan du stille spørsmål direkte i løpet av presentasjonen.

Dato: Tirsdag 25. oktober klokken 13.00Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget enda.